Politică de confidențialitate

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi. Politica Hidroizolăm este aceea de a vă respecta confidențialitatea cu privire la orice informații pe care le putem colecta de la dvs. pe site-ul nostru, https://hidroizolam.com și alte site-uri pe care propriu și funcționează.

Solicităm doar informații personale atunci când avem cu adevărat nevoie să oferim un serviciu pentru dvs. Îi colectăm prin mijloace corecte și legale, cu cunoștințele și consimțământul dvs. De asemenea, vă informăm de ce o colectăm și cum va fi folosită.

Noi păstrăm informațiile colectate numai atâta timp cât este necesar pentru a vă furniza serviciul dvs. solicitat. Ce date stocăm, vom proteja în limite acceptabile din punct de vedere comercial pentru a preveni pierderile și furtul, precum și accesul, dezvăluirea, copierea, utilizarea sau modificarea neautorizată.

Nu împărtășim în mod public informații cu privire la identificarea personală sau cu terțe părți, cu excepția cazului în care acest lucru este impus de lege.

Site-ul nostru poate lega site-uri externe care nu sunt operate de noi. Rețineți că nu avem control asupra conținutului și a practicilor acestor site-uri și că nu putem accepta responsabilitatea sau responsabilitatea pentru politicile de confidențialitate respective.

Sunteți liber să refuzați cererea noastră de informații personale, înțelegându-ne că nu vă putem oferi unele dintre serviciile dorite.

Utilizarea continuă a site-ului nostru va fi considerată acceptare a practicilor noastre în ceea ce privește confidențialitatea și informațiile personale. Dacă aveți întrebări legate de modul în care gestionăm datele utilizatorilor și informațiile personale, nu ezitați să ne contactați.

Această politică este în vigoare de la 1 decembrie 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *